2012-10-22 07:42:21• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Kos - lendületesen kezded a hetet

Napi horoszkóp október 22-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Vízöntő jegyében álló Holddal lendületesen kezded ezt a hetet. Meg fogod állapítani, hogy mindenütt, ahová eljutsz, jól mennek a dolgok. Ez odáig is elmegy, hogy ha hibát is csinálsz, nem veszik észre, és figyelmetlenségedet is elnézik. Ezt egyrészt a Holdnak köszönheted, másrészt pedig Jupiter és Mars kapcsolatának, ami ugyan csak a hétvégén lesz egzakt, de már most elkezd hatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap még nem hoz nagy meglepetést. Először is a Hold a Vízöntő jegyében áll, másodszor pedig a Nap éppen átlépni készül a Skorpió jegyébe, ami gyengít téged. Tehát kissé kínlódni fogsz egész nap, míg véget ér a munkaidő, és végre lazíthatsz. Ügyelj a következő éjszakai álmaidra. Talán jelentkezik a Skorpió, ahová a Nap belép.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon a Hold a Vízöntő jegyében, és ezzel barátságos trigon fényszögben áll a te jegyedhez. Ez sok kellemes nyugtalanságot visz mindennapjaidba, még kötelességeidet is elhanyagolod miatta. Nincs is szebb, mint barátaiddal elmenni kávézni egyet! Esetleg egy hosszú vásárlókörút? Este főzni valakinek vagy valakivel? Ma ismét időt fordítasz a boldogságra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez egy átmeneti nap. A Nap elhagyja a Mérleg jegyét, és belép a Skorpió jegyébe. Ez legyengít téged. Ezt abból veszed észre, hogy nincs kedved igazán semmihez. Túlterheltnek érzed magad, és azok az emberek, akik körülötted száguldoznak, és úgy tesznek, mintha fontosak lennének, az idegeidre mennek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A mai napon a Hold a tiéddel szemben álló Vízöntő jegyéből köszönt téged. Ez kellemes, meglehetősen megkönnyíti napodat. Csupán délelőtt kell valószínűleg egy kisebb bosszúságot lenyelned, de délután már minden olajozottan megy tovább. Este meglepő hírt kapsz, ami örömmel tölt el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán először hagyod a hétfőt elvonulni, mert időre van szükséged, mielőtt szerelmi vadászatra indulsz. Merkúr és Vénusz mindenesetre sokat ígérnek. A Hold a Vízöntő jegyében áll, ami nem feltétlenül előnyös a te számodra. Ezzel együtt ne zárd ki a lehetőségét annak, hogy már ma olyan találkozásra kerülhet sor, aminek következményei lehetnek. Gyakran van úgy, hogy pont akkor történik valami fontos, amikor nem várjuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Holddal a Vízöntő jegyében teljesen tudsz érvényesülni. Jó a kedved, és ha valamit meg akarsz valósítani, nagyon meggyőzően lépsz fel. Ma olyan projektekhez is hozzáláthatsz, amik nehezebbek. Találsz magadnak egy szövetségest is, aki inspirál és motivál. A találkozás kimondottan izgalmas lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon a Hold a Vízöntő jegyében áll, a Nap pedig éppen jegyet vált. Ez legfeljebb nyugtalanságot kelt benned, és biztosan nem leszel tőle vidám. Mindez figyelmetlenségbe torkollik valamikor. Vigyázz, ha nehéz vagy veszélyes munkát kell végezned! Este próbálj meg lazítani. Talán egy forró fürdő segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Már a mai nap is elég pozitív lesz. A Hold a vidám Vízöntő jegyében parkol, és ezzel kedvező szextil fényszögben áll a te jegyedhez: lendületben vagy. Minden további nélkül korábban tudsz felkelni, mint máskor. Végül is így többet kapsz ettől a naptól. Nyugtalan vagy, ha ma nem mozogsz, kellemetlen vagy, ha túl kevés programod van. Ha egyedül vagy, csinálj valamit, emeld fel a telefont, találj valakit, akivel legalább az estét együtt töltheted.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a Vízöntő jegyében áll, ami nagy nyugtalanságot kelt. Mit lehet ez ellen tenni? Egy spontán ötlet nagyon jó lenne, amit követnél, és nem ülnél tétlenül. Tartsd magad Merkúrhoz és Vénuszhoz. Ők kéz a kézben járnak az égen, mintha táncolnának egymással. Ez talán ötletet ad, és elmész kedveseddel szórakozni, vagy ha egyedül vagy, elmehetsz akkor is valahová.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon a Hold a saját jegyedből köszönt rád. Eufórikussá és vidámmá tesz, de sajnos kissé határokat nem ismerővé is. Hányszor kerültél már életedben bajba merészséged miatt? Na ugye, tudod te jól. Gondolj mindig rá: a vakmerőség ritkán tesz jót.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma válaszút előtt állsz: engeded, hogy a Vízöntő jegyében álló Hold zavart keltsen benned, és megpróbálod mindentől távol tartani magad, ami csak egy kicsit is izgató. Azt is hagyhatod azonban, hogy Vénusz és Merkúr „megfertőzzön”. Ebben az esetben szórakozásban gazdag napot, és mindenekelőtt egy vidám estét kívánok neked.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: